محمدپور گفت: ترویج فرهنگ محیط پاک، حفظ و حراست از میراث ارزشمند تاریخی و کمک به پاکسازی این محیطها از جمله دیگر اهداف مهم اجرای این طرح در این شهرستانها بود که پایگاه میراث جهانی گنبد سلطانیه آرامگاه چلبی اوغلو، معبد داش کسن، موزه پیر احمد زهرنوش، موزه مردان نمکی، موزه رختشویخانه، محوطه غار کتله خور، امامزادههای ابهر، روستای گلابر و محوطه اطراف قلعه بهستان پاکسازی و غبارروبی شد.
او می گوید: نوروز باستانی پیامآور صلح و نو شدگی و زایش دوباره طبیعت در فرآیند زمان است؛ اجرای این آیینها کنشی نمادین به گردش سال و مفاهیم در آئین نوروز است.
معاون میراثفرهنگی استان زنجان گفت: آثار و مکانهای تاریخی، هویت و شناسنامه هر نقطه از کشور است و باید مردم در راستای حفاظت از آثار تاریخی یاور میراثفرهنگی باشند و در این زمینه از همه توان خود برای آموزش همگانی استفاده خواهیم کرد؛ تا بیشازپیش در نگهداری آنها مشارکت میکنند.
محمدپور گفت: آثار و بناهای تاریخی گنجینه ارزشمندی است که تاریخ و هویت ما را ساخته و هرگونه صدمه به آنها، تخریب فرهنگ و هویت ملی است و آثار و عواقب بسیار زیان باری را با خود به همراه دارد.
او می گوید: بهترین روش برای نهادینه کردن فرهنگ شرایط مواجهه با آثار تاریخی و معرفی دقیق این آثار و پیشینه آن است که لازم است رسانهها نیز در این راستا همکاری بیشتری با میراثفرهنگی داشته باشند.
معاون میراثفرهنگی استان زنجان گفت: با توجه به پیشبینی افزایش سفرها در ایام نوروز ۱۴۰۱، امیدواریم پایگاهها، موزهها و اماکن تاریخی استان با برنامهریزیهای انجامشده میزبان شایستهای برای میهمانان نوروزی باشند.